Emre KURTBAY
TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta sezonu 3. sırada tamamlayarak play-off oynamaya hak kazanan Teco Karacabey Belediyespor, play-off çeyrek final ilk maçında yarın saat 20.00’de deplasmanda Isparta 32 Spor ile karşı karşıya gelecek. Avantajlı bir skorla kente dönmek isteyen mavi siyahlılar, maç için dün öğleden sonra kara yoluyla Isparta’ya gitti. Son çalışmasını bugün Isparta’da yapacak Karacabey Belediyespor’da Teknik Direktör Tahsin Tam, iyi bir skorla avantajı ceplerine koyarak dönmek istediklerini ifade etti.
HAZIR DURUMDAYIZ
Oynadıkları maçlarda keyif verdiklerini dile getiren ve takımdaki durumun çok iyi olduğunu söyleyen deneyimli isim, “Moraller gayet iyi. İlk hedefimizi yakaladık. Geldiğimiz zaman ilk hedef play-off’tu. Maç maç bakacağız. İki etapta karşılaşacağız rakibimizle. Bugüne kadar oynadığımız oyunların hepsi keyif veren oyunlardı. Maçları da hak ederek kazandık. Takım içinde adaptasyonu üst seviyeye çektik. Fiziksel ve mental olarak hazır durumdayız. İnşallah ilk maçı atlatıp ondan sonraki maça hazırlanmak istiyoruz” dedi.
HERKESİN ŞANSI EŞİT
Avantajı bir skorla Karacabey’e dönmek istediklerini kaydeden Tahsin Tam, “Isparta 32 Spor da dinamik bir takım. Buradaki maçta epey üstün bir performans ortaya koymuştuk. Golü atamamıştık sadece. Play-off’ta 8 takım var. Herkesin şansı yüzde 12,5. Kazandıkça şansımızı yükselteceğiz. Kaan Yüksel bu maçta cezalı, Ata Kurtuluş sakat. Onun dışında tam kadroyuz. Avantajlı skorla dönmek istiyoruz. İnşallah turu geçen taraf biz oluruz” şeklinde konuştu.