Olay Gazetesi Bursa

‘2017 bizim yılımız olacak’

Harun Tekin, performansıyla, örnek yaşantısıyla tam bir profesyonel. Eşi Ceyda, çocukları Yağız ve Mila'yla mutlu bir aile tablosu çizen tecrübeli file bekçisi 'Yeni yılda daha başarılı bir Bursaspor izlettirmek istiyoruz. Doğru yolda ilerliyoruz' dedi.

Bursaspor’da 2016 yılına damga vuran isimlerden biri kaleci Harun Tekin oldu.

Pablo Martin Batalla’yla birlikte yeşil beyazlı takımın en önemli silahlarından biri haline gelen tecrübeli file bekçisi, ligin ilk yarısındaki 16 karşılaşmada eksiksiz forma giydi.

Aziz Eraltay’la birlikte Bursaspor’un en istikrarlı ismi olan Harun, önünde oynayan stoperler sürekli değişmesine rağmen kalesinde 17 gördü.

ÖRNEK BİR PROFİL

Kasımpaşaspor, Gaziantepspor ve Çaykur Rizespor maçlarında kurtardığı penaltılarla da adından söz ettiren Harun’un performansı taraflı tarafsız herkesin dikkatini çekti. 2010 yılında geldiği Bursaspor’da sabrederek, çalışarak önemli bir yere gelen 27 yaşındaki file bekçisi, aile yaşantısıyla da örnek bir profil çiziyor.

DOĞRU YOLDAYIZ

Eşi Ceyda, çocukları Yağız ve Mila’yla mutlu bir aile tablosu çizen Harun Tekin, 2017 yılının Bursaspor açısından iyi geçmesini temennisinde bulundu. 2016 yılında ciddi sıkıntılar yaşamalarına rağmen ayağa kalkmalarını bildiklerini ifade eden Harun ‘Herkesin yeni yılını kutluyorum. 2017’de daha başarılı bir Bursaspor izlettirmek istiyoruz. Doğru yolda ilerliyoruz. Başarılı olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın’ dedi.