38 derece sıcaklığı gören buraya koştu

Antalya'da etkili olan sıcak havadan bunalan kent sakinleri ile yerli ve yabancı turistler sahilleri doldurdu.

aa 20260718 42005575 42005569 havasicakliginin38dereceyeulastigiantalyaninsahillerindeyogunlukyasandi

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü verilerine göre, kentte hava sıcaklığı 38, deniz suyu sıcaklığı 30 derece, nem oranı ise yüzde 27 olarak ölçüldü.

Sıcak hava ve yüksek sıcaklık değerleri nedeniyle bunalanlar, Konyaaltı ile Lara sahillerinde denize girerek serinlemeyi tercih etti.

Tatilcilerden bazıları şezlonglarda ve kumsalda güneşlenirken, Varyant bölgesindeki kayalıklardan denize atlayan gençler dikkati çekti.

Deniz kenarına kurdukları kamp sandalyelerinde vakit geçirenlerin yanı sıra çok sayıda kişi de sahil şeridindeki parklarda, palmiye ağaçlarının altında sıcaktan korunmaya çalıştı.

Exit mobile version