Olay Gazetesi Bursa

4298 polis görev yaptı

Bursa Emniyet Müdürü Selami Yıldız, Bursaspor-Beşiktaş maçında herhangi bir olay yaşanmaması için titiz bir çalışma yaptıklarını söyledi.

Bursa Emniyet Müdürü Selami Yıldız, Bursaspor-Beşiktaş maçında olası olayların önüne geçmek için 6 ay öncesinden hazırlık yaptıklarını söyledi. İstanbul’da oynanan maçın ardından bir terör saldırısının yaşandığını ve burada güvenlik güçlerinin hedef alındığı hatırlatan Yıldız, “Biz de hem bu güvenlik kuvvetlerimizin hem İstanbul’dan gelen 2 bin 50 seyircinin hem de Bursasporlu taraftarların güvenliğini düşünerek, maçın da fair-play ortamında oynanması için yoğun güvenlik önlemlerimizi aldık” diye konuştu.

TOPLANTI YAPTIK

Selami Yıldız, ‘Aldığımız tedbirlerle maçı sorunsuz tamamladık. Bu konuda tüm teşkilat personelimize teşekkür ederim. Altı ay önce Bursa Spor Güvenliği Şube Müdürü’nün katılımıyla 17 kişiden oluşan Bursaspor tribün lideriyle toplantı düzenlendi. Müsabaka günü, Valimiz Sayın İzzettin Küçük’ün katılımıyla yine Bursaspor tribün liderleri ile toplantı düzenlendi. Toplamda 4 bin 298 personelimizi görevlendirdik. Herhangi bir olaya müsaade etmediler” dedi.