43 yaş küçük sevgilisine kavuştu

İbrahim Tatlıses, bir süredir birlikte olduğu Gülçin Karakaya ile ilişkisine tam gaz devam ediyor. Tatlıses, bir süredir uzak kaldığı sevgilisine kavuştu. Karakaya da kavuşma anlarını, “Geldi gönlümün efendisi” notuyla paylaştı.

43 yaş küçük sevgilisine kavuştu

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses ile kendisinden 43 yaş küçük sevgilisi Gülçin Karakaya arasındaki aşk gündeme bomba gibi düşmüştü. İbrahim Tatlıses kısa süre önce sevgilisiyle evlendiği söylemiş daha sonra ise konunun yanlış anlaşıldığını söyleyerek geri adım atmıştı.

İbo Show’da açıklamalarda bulunan Tatlıses, iddialarının doğru olmadığını, Gülçin Karakaya’nın kendisine çok iyi baktığını söyledi. Tatlıses, Karakaya ile aralarında çok güçlü bir bağ olduğunu da sözlerine eklemişti.

iieiei

Tatlıses, bir süre hasret kaldığı sevgilisine yeniden kavuştu. Sevgilisi de kavuşma anlarını, “Geldi gönlümün efendisi” notuyla kalp emojisi koyarak paylaştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X