70 milyon liraya yeni ‘Hayat’

Son teknoloji cihazlarla donatılan yeni Hayat Hastanesi’ne ilginin yoğun olduğu bildirildi.

70 milyon liraya yeni ‘Hayat’

 Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Özkul, ”Her gelir grubuna nitelikli hizmet sunuyoruz. Orta ölçekli fiyat politikamızda bir değişiklik yok” dedi. 

 

AYŞEGÜL GÜRAL AKTÜRK

Bursa’da 40 yıldır hizmet veren Hayat Sağlık Grubu’nun, Ankara Yolu üzerindeki yeni hastanesinin 70 milyon liralık bir yatırımla kurulduğu açıklandı.

Hayat Hastanesi’nde dün gerçekleştirilen basın toplantısında konuşan Özel Hayat Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Uzm. Dr. Ahmet Özkul, ”Sağlığınız için Hayat’tayız” sloganıyla çalıştıklarını söyledi. Özel Hayat Hastanesi olarak yeni ve modern sağlık yatırımlarıyla 40 yıllık yolculuklarını sürdürdüklerini ifade eden Özkul, bunu yasalara ve etik değerlere bağlı kalarak, hastalarla birebir ilgilenerek başardıklarını anlattı.

Özkul, ”Bundan sonra da böyle devam edeceğiz. Özel Hayat Hastanesi olarak, 20 bin metrekarelik alan üzerine inşa edilen ve gelişmiş alt yapıya sahip yeni binamızda, her gelir grubundan vatandaşımıza nitelikli hizmet sunmak gayesiyle yolumuza devam ediyoruz. Orta ölçekli fiyat politikamızda bir değişiklik olmayacak” dedi.

7 AMELİYATHANE VE 53 POLİKLİNİK

Sunulan hizmetlere ilişkin de bilgi veren Özkul, son teknoloji cihazlarla donatılmış yeni hastanede 18 branşta 53 poliklinik, 4 modern doğumhane, 11 yeni doğan yoğun bakım yatağı, 24 saat acil servis, 12 yataklı yoğun bakım ünitesi, uyku laboratuvarı, biyokimya ve mikrobiyoloji laboratuvarlarının yanı sıra radyoloji ünitesi, 22 yatak kapasiteli fizik tedavi ünitesi ve 6 yataklı rehabilitasyon alanı bulunduğunu kaydetti.

Tam donanımlı 7 ameliyathanede birçok cerrahi operasyonun yapılmasına olanak sağlandığının altını çizen Özkul, ‘’Ayrıca medikal estetik ünitesinde lazer epilasyon, cilt yenileme, zayıflama, saç ekimi ve el ayak bakımı hizmeti veriliyor” diye konuştu.

SAĞLIK GRUBU OLDUK

Ahmet Özkul, Hayat Sağlık Grubu olduklarını belirterek şöyle devam etti: ”Heykel’deki yerin yanında Hayat İş Merkezi var. Özkul Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi (OSGB) diye iş yerlerine hizmet verdiğimiz bir birimimiz mevcut. Ayrıca, İzmir yolunda Hayat Tıp Merkezimiz bulunuyor.

Heykel’deki yerimize de tadilattan sonra tıp merkezi olarak devam edilmesini planlıyoruz. Bir de Hayat Sağlık Vakfı var. Vakıf hizmetlerini de çok önemsiyoruz. Bu vakıfla işletmecilik taraflarımızın ötesinde sosyal etkinliklerimiz ve eğitim alanındaki projelerimiz için Hayat Sağlık Vakfı’nı kullanıyoruz.”

İSTİHDAMI ÜÇE KATLADI

Ahmet Özkul, yeni yatırımla 300 kişilik ek istihdam sağladıklarını söyledi. Bu sayının giderek artacağına inandığını dile getiren Özkul, ”Bizim şehrimize, ülkemize ve milletimize olan güvenimiz tamdır. Kendimizi geleceğe hazırladık ve görüyoruz ki daha ikinci haftamız olmasına rağmen hemşehrilerimizin ilgisi gayet iyi.

Bizler de bu ilgiden çok mutlu oluyoruz” dedi. Söz konusu ilgide hastanenin lokasyonunun da önemli payı olduğunu vurgulayan Ahmet Özkul, ‘’Hastanemiz alternatif birçok ulaşım imkanıyla erişilebilecek noktada.

Büyükşehir Belediyesi’nin tam karşısında yer alıyor. Bursa’nın en yeni sağlık yatırımı olma özelliğini de barındıran hastanemizde otopark sıkıntısı olmadığını da belirtmek isterim” ifadelerini kullandı.

KAZANDIĞIMIZI YİNE BURSA’YA ARMAĞAN ETTİK

Yarım asra yakın süredir hizmet verdiklerinin altını çizen Özkul, ‘’Bursa’nın yeri bizde ayrıdır. Bursa’da kazandık ve kazandığımızı yine Bursa’ya, Bursa’nın geleceğine armağan etmek istedik. Bu şehir hep en iyilere, en güzellere layıktır” dedi.

BU KADAR ÖZEL HASTANE FAZLA DEĞİL İHTİYAÇ

Bursa’nın sadece bölge için değil ülke için de önemli bir değer ve ciddi bir ekonomik gücü temsil ettiğini anlatan Özkul şunları kaydetti: ”Şehrimiz geçmişten bu yana şifa dağıtıyor.

Son zamanlarda Bursamızda özel sağlık yatırımlarında artış söz konusu. Gerek devlet eliyle yapılan sağlık yatırımları, gerekse özel sektörün gerçekleştirdiği sağlık tesisleri Bursa’ya değer katmaktadır. Bu anlamda Bursa’nın sağlık üssü olma yolunda hızla ilerlediğini rahatlıkla söyleyebiliriz.

Bu kadar hastane fazla mı? Değil. Bursa’nın ihtiyacı var. Nüfus hızla artıyor ve insanlarımız da en iyi sağlık hizmetini hak ediyor.”

EN BÜYÜK ARTIMIZ GÜVEN

Hayat Hastanesi Başhekimi Dr. Fatih Özkul, ‘’70 milyon lira gibi bir yatırım maliyeti bulunan hastanede hedefimiz, günlük hasta poliklinik sayımızı ilk etapta bine çıkarmak.

Ayrıca medikal onkoloji, kardiyovasküler cerrahi ve anjiyo ünitesini de biran önce aktif hale getirmek” dedi. Fatih Özkul, en büyük artılarının güven olduğunu da sözlerine ekledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X