Abdullah Avcı gibi olmak ister!

Bursaspor’un prensip anlaşmasına vardığı Yalçın Koşukavak’ı onu yakından tanıyan Tunç Kayacı’ya sorduk.

Abdullah Avcı gibi olmak ister!

Koşukavak’ın idealist bir teknik adam olduğunu belirten Kayacı ‘Oradan oraya gitmeyi düşünen, sürekli takım değiştiren birisi olmadı. Ligi bilmesi tabii ki avantaj. Bursaspor camiasıyla arasındaki enerji tutarsa bu takıma da pozitif yansır.’ şeklinde konuştu. 

Bursaspor’da Teknik Direktörlük için prensip anlaşmasına varılan Yalçın Koşukavak, pek de fazla tanınmayan bir isim. Özellikle İstanbulspor döneminde iyi bir çıkış yakalayan ancak ardından gittiği Gazişehir’de istediklerini yapamayan Koşukavak’ı en iyi tanıyan isimlerden biri olan gazeteci Tunç Kayacı’ya sormak istedik. Yıllardır gerek Spor Toto Süper Lig’i gerekse Spor Toto 1.Lig’i takip eden Kayacı, genç teknik adamla ilgili çarpıcı ifadeler kullandı. ‘Yalçın Koşukavak idealist bir teknik adam’ diyen Kayacı şunları söyledi: 

KRİZ ANLARINDA NE YAPAR?

‘Yalçın Koşukavak hedefleri olan bir teknik adam. İstanbulspor gercekten iyi işler yaptı. Gazişehir Gaziantep’te bir takım sıkıntılar yaşadığını biliyoruz. Gelişime açık ve bilime inanan bir teknik adam. Ligi bilmesi tabii ki büyük avantaj. Bursaspor camiasıyla arasındaki enerji tutarsa bu takıma da pozitif yansır. Kriz anlarında ne yapacağı da çok önemli. Bir teknik adam için en önemli kriterlerde biri de bu. Bursaspor camiasında da sonuçlar iyi gitmediği vakit ciddi eleştiriler alabiliyorsunuz. Bunları karşılamak da ayrı bir kriter.’ 

HERŞEY HOCADA BİTMİYOR

‘Ancak şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki, oradan oraya gitmeyi düşünen, sürekli takım değiştiren bir teknik adam değil. Abdullah Avcı gibi olmak isteyen birisi. Bu örnekten ne demek istediğim herhalde daha iyi anlaşılmıştır. Kurulacak kadro da çok önemli. Çünkü her şey hoca da bitmiyor. Bursaspor’un bu anlamda ciddi sıkıntıları var. Birçok isim takımdan ayrıldı. İyi transferler yapılması gerekiyor. Herşeye rağmen Bursaspor’un ben kısa zaman içersinde önemli bir yol alacağını düşünüyorum’ 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X