SERHAT HALLAÇ
BÜYÜK İLGİ GÖRDÜLER
Büyükşehir Belediyesi adına Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı koordinasyonunda gerçekleşen ’57. Uluslararası Bursa Festivali, önceki gece taverna müziğinin Türkiye’deki en usta isimlerinden Ümit Besen ile rock’un güçlü kadın vokallerinden aynı sahnede buluşturdu.
Pamela’yı Beyçelik Gestamp katkılarıyla düzenlenen ve Bursalı sanatseverlerin Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nu doldurdukları gecede ünlü ikili solo performanslarının ardından seyirciyi birlikte selamladılar.
MUHTEŞEM DÜETE TAM NOT
Farklı iki tarzın bir araya geldiği konserde unutulmaz şarkılarından bir olan ‘Seni Unutmaya Ömrüm Yetermi’yi Pamela’yla birlikte seslendiren Ümit Besen, Bursalılar tarafından ayakta alkışlandı.
Seyircinin yoğun tezahürat ve isteği üzerine bis yapan ikili, şarkıyı ikinci kez seslendirdi. Ünlü sanatçılar, gösterdikleri ilgiden dolayı Bursalılara teşekkür ettiler.


Flipboard