Acun Ilıcalı: ‘Hadise’yi Özlüyorum’

Acun Ilıcalı ve Hadise Bebek’te bir mekandan çıkarken görüntüledi. Misafirleri olduğu için uzun konuşamayan ikili samimi açıklamalar yaptı. İşte detaylar…

Acun Ilıcalı: ‘Hadise’yi Özlüyorum’

Acun Ilıcalı ve Hadise Bebek’te bir mekandan çıkarken görüntüledi. Misafirleri olduğu için uzun konuşamayan ikili samimi açıklamalar yaptı.

“KALBİMDEKİ YERİ ÇOK FARKLI”

Yabancı misafirleriyle birlikte güzel bir akşam geçirdiklerini dile getiren Acun Ilıcalı, “Hadise’yi görmediğim zaman özlüyorum. Mümkün olduğu kadar buluşuyoruz. Kendisinin benim kalbimdeki yeri her zaman çok farklıdır” dedi.

Yeni projeleri sorulan Ilıcalı, “Hadise’yle birçok proje düşünüyoruz, bir proje değil. Exxen’e sevdiğimiz ve değer verdiğimiz birçok yıldızı davet ediyoruz ama bu akşam biz daha çok dostluğumuzdan konuştuk.” İfadelerini kullandı. Konuşmasını “Sözü Hadise’ye bırakıyorum” diyerek bitiren televizyoncu Hadise’yi güldürdü.

AŞKA CEVAP YOK

Uzun zamandır kameralara yakalanmayan Hadise, ”Uzun zaman oldu ben de sizleri özledim. ‘Küçük Bir Yol’ isimli şarkım çıktı çok sevildi. Mutluyuz, güzel bir süreç. Biliyorsunuz Acun’un da yeri bende çok ayrı. Güzel bir akşam, sohbet ettik” şeklinde konuştu. Kaan Yıldırım’la olan ilişkisi hakkındaki soruları ise yanıtsız bıraktı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X