Acun Ilıcalı’nın paylaştığı fotoğraf gündem oldu

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı ‘Survivor’ dün akşam final yaptı. 5,5 ay süren maratonun galibi Cemal Can Canseven oldu. Sosyal medyada çok konuşulan Survivor’la ilgili tuhaf bir iddia gündeme geldi. Acun Ilıcalı’nın büyük finalden iki gün önce yaptığı paylaşımda, yarışmacıların yaptıkları işaretlerden kimin şampiyon olacağını bildikleri iddia edildi.

Acun Ilıcalı’nın paylaştığı fotoğraf gündem oldu

Şubat ayında başlayan ‘Survivor’ macerası dün akşam yayınlanan final ile son buldu. Barış ile finale kalan Cemal Can, yapılan SMS oylaması sonucunda ‘Survivor’ın bu sezonki şampiyonu oldu.

Survivor’ın büyük finali sosyal medyaya damga vururken, Acun Ilıcalı’nın iki gün önce Barış, Yasin, Berkan ve Cemal Can ile olan paylaşımındaki detay dikkat çekti.

Ilıcalı’nın “Dominik’te unutulmayacak bir 4’lü final yaşadık, bu akşam 3 isimle İstanbul yolcusuyuz. Oylama bu akşam, söz sizde, başarılar diliyorum” notuyla yaptığı paylaşımda yarışmacıların yaptıkları işaretler, şampiyonun önceden bilindiği iddiaların ortaya atılmasına neden oldu.

Son dörde kalan yarışmacılardan ilk olarak elenen isim Berkan oldu.

Son 3’e kalan Yasin’in elenmesinin ardından Cemal Can Canseven ve Barış Murat Yağcı arasında son bir oylama yapıldı.

Heyecanlı anların ardından Acun Ilıcalı gelen SMS oyları sonucunda Survivor 2020 şampiyonunun Cemal Can olduğunu açıkladı. Barış Murat Yağcı ise büyük mücadeleyi ikinci olarak tamamladı.

Sonuçların böyle olmasının ardından sosyal medya kullanıcıları, “Herkes kaçıncı olacağını göstermiş birkaç gün öncesinden resmen” gibi yorumlar yaptı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X