Acun kaleyi içten fethetti! Bomba teklif…

Fenerbahçe’nin, dünyaca ünlü futbolcu Mesut Özil’le yaptığı görüşmelerin perde arkasındaki detaylar ortaya çıkmaya başladı. Mesut Özil’in transfer maliyetinin önemli kısmını karşılacağı konuşulan Acun Ilıcalı, ünlü futbolcunun Türkiye Güzeli eşi Amine Gülşe’ye program yapma teklifinde bulunduğu iddia edildi.

Acun kaleyi içten fethetti! Bomba teklif…

Fenerbahçe taraftarlarının heyecanla beklediği Mesut Özil transferi, TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı’nın devreye girmesiyle mutlu sona ulaşmaya çok yakın…

Kariyerinde Dünya Kupası şampiyonluğu bulunan 32 yaşındaki yıldızın transferinde, en önemli katkıyı Ilıcalı sağladı. Öyle ki ünlü televizyoncunun büyük uğraşlarıyla transfer sadece imzaya kaldı.

Transfer maliyetinin önemli bir kısmını üstlendiği konuşulan başarılı yapımcının, diğer yandan Mesut Özil’in eşi Amine Gülşe’ye yeni dijital platformu Exxen’de program yapma teklifinde bulunduğu öne sürüldü.

Mesut Özil’in Fenerbahçe ile sözleşme imzalamaya sıcak bakmasında, oyuncu olan eşi Amine Gülşe’ye gelen bu teklifin de etkili olduğu öğrenildi.

27 yaşındaki Amine Gülşe’nin, Acun Ilıcalı’nın yeni platformu için önümüzdeki aylarda bir moda programı hazırlayacağı belirtildi.

Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil ile 2014 Miss Turkey birincisi Amine Gülşe, Haziran 219’da dünyaevine girmişti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, çiftin nikah şahidi olmuştu.

Genç çiftin görkemli düğünü ise adeta ünlü geçidine sahne olmuştu. Beşiktaş’ta bir otelde gerçekleşen düğüne Acun Ilıcalı, kızı Leyla ile beraber katılmıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X