Acun satın alacağı takımı açıkladı: Haftaya görüşeceğiz…

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Hollanda’da satın alacağı takımla ilgili, “Fortuna Sittard takımıyla ilgileniyorum. Haftaya Türkiye’ye geleceğim. Bir kez daha görüşeceğiz. Olmaya yakın diyebilirim” ifadelerini kullandı.

Acun satın alacağı takımı açıkladı: Haftaya görüşeceğiz…

Hollanda takımı Fortuna Sittard’ı satın alacağı konuşulan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Cüneyt Özdemir’in YouTube canlı yayınında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ilıcalı konuyla ilgili, “Hollanda’da benimle ilgili çok haber çıkıyor. Hatta 3 milyonluk rekoru kıran adam Fortuna Sittard ile ilgileniyor diye haber yapmışlar. Evet Fortuna Sittard takımıyla ilgileniyorum. Haftaya Türkiye’ye geleceğim. Bir kez daha görüşeceğiz. Benim amacım genç yetenekleri Türk futboluna ve Dünya futboluna kazandırmak. Benim hayatım hep birilerini keşfetmekle geçti. Futbola bu kadar tutkum varken niye futbolda genç yetenekleri keşfetmeyeyim diye bir düşüncem var. Olmaya yakın diyebilirim” ifadelerini kullandı.

Liglerin başlaması konusunda da yorumda bulunan Acun Ilıcalı, bu konuda futbolcuların fikrinin sorulması gerektiğini savundu ve “Liglerin başlaması konusunda futbolcuların çoğunluğu oynamak isterse bence oynanmalı. Bu işin başka yönleri de var. Eğer futbolcular oynamak istiyorsa, testler yapılıyorsa, güvenlik sağlanıyorsa, sağlık bakanlığı oynanabilir diyorsa bence oynanmalı” dedi.

Acun Ilıcalı, Cüneyt Özdemir’in “Fenerbahçe’ye başkan olma hayalin var mı?” sorusuna ise öyle bir düşüncesinin ve hayalinin olmadığı yanıtını verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X