‘Acun’dan özür dilemiyorum’

Kerimcan Durmaz’ın tv8’deki müzik ödülleri töreninde ödül almasına kızarak çok ağır eleştirilerde bulunan Erkan Petekkaya, tv100’e özel açıklamalarda bulunarak, yaşananların Acun Ilıcalı’nın suçu olduğunu ifade ederek, sözlerinin arkasında olduğunu söyledi.

‘Acun’dan özür dilemiyorum’

Acun Ilıcalı ve Kerimcan Durmaz hakkında söylediklerinin ardından özür mesajı yayınlayan Erkan Petekkaya, tv100’e özel açıklamalarda bulundu.

Söylediklerinin arkasında olduğunu ifade eden Petekkaya şu ifadeleri kullandı:

Fazla ileri gitimişim, daha düzgün anlatabilirdim. Bu olmaz, bizim çocuklarımız var. Türk Hava Yolları’nın tuvaletinde mastürbasyon yapmış bir adam bu. Hiçbir görevli bu olayın peşine düşmedi. Daha sonra karşımıza şarkıcı olarak çıktı. Elbette cinsel tercihine saygımız var.

Bir yayıncı kuruluş ödül verdiği kişiye dikkat etmeliydi ama şunu belirtmem lazım, söyleyeceklerimi sert söylemişim. Haklıyken haksız duruma düşmüşüm. Bu Acun’un suçu. Kanala laf ediyorum ama kanal Acun’un kendi adıyla özdeşleştiği için laf ona gidiyor. Yayıncı kuruluş böyle birine nasıl ödül verebilir? Bizim çocuklarımız ne olacak?

Bir kez daha söylüyorum; Bu konuda söylediklerim doğrudur ve arkasındayım ancak ifadelerimde biraz fazla ileri gitmişim. Acun’dan değil ama insanlardan özür dilerim.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X