AK Parti Bursa teşkilatı Türkiye 1.si oldu

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin siyasete ilgi duyanlara yönelik olarak başlattığı Siyaset Akademisi uygulaması Türkiye’nin bir çok merkezinde olduğu gibi Bursa’da da devam ediyor.

AK Parti Bursa teşkilatı Türkiye 1.si oldu

Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz Siyaset Akademisi’nde Bursa farkına dikkat çektiği bugünkü köşesinde AK Parti Bursa İl Teşkilatı’nın yeni bir rekora imza attığını aktarıyor.

AK Parti Siyaset Akademisi’nde pazar günü Mevlüt Çavuşoğlu var

Gerçi… Bir dönem milletvekilliği, belediye başkanlığı, ya da belediye meclisi üyeliğine giden adaylık yolu olarak görüldü, ama şu bir gerçek ki AK Parti’nin illerde organize ettiği Siyaset Akademisi her geçen yıl büyüyor.

Hem de…

Rekorlar kıran bir büyüme söz konusu.

Örneğin…

Geçmiş yıllarda 380 kişinin katılımıyla eğitim gerçekleştiğinde rekor kabul edilmişti. Oysa bu yıl Siyaset Akademisi’ne 630 kişi katıldı ve bu da AK Parti Bursa teşkilatını Türkiye birincisi yaptı.

İşte…

Böylesine ilgi gören ve ilk dersini Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek’in verdiği AK Parti Siyaset Akademisi pazar günü de Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nu ağırlayacak.

Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi’ndeki program saat 15.00’te başlayacak.

Ahmet Emin Yılmaz’ın köşesindeki yazıların tamamı için tıklayın…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X