Aleyna’nın sabah kahvaltısı sosyal medyayı salladı

Genç şarkıcı Aleyna Tilki, kahvaltısını sosyal medya hesabından yayınladı. Tilki, “Sabahları kokoreç pide yenir” notuyla yaptığı paylaşımla takipçilerini şaşırttı

Aleyna’nın sabah kahvaltısı sosyal medyayı salladı

Genç şarkıcı Aleyna Tilki, Twitter hesabından yaptığı son paylaşımıyla gündeme geldi.

20 yaşındaki Tilki, kahvaltısını sosyal medya hesabından yayınladı.

Aleyna Tilki’nin “Sabahları kokoreç pide yenir” notuyla yaptığı paylaşım, takipçilerini şaşırttı.

Takipçileri Tilki’nin paylaşımına şu yorumları yaptı:

* Sayende kahvaltı yapmamaya karar verdim.

* Sabah bunu yiyen midesini kaybeder.

* Çok sağlıksız.

Öte yandan Tarkan ve Merve Boluğur’un ardından, İsmail YK’nın da hayranı olduğu bir güzelle aşk yaşadığı iddiasından sonra Aleyna Tilki, konuyla ilgili bir paylaşım yapmıştı.

Çok fazla teklif aldığını söyleyen Tilki, “Ünlülerin hayranlarıyla sevgili olduğu haberleri çıktıkça, mesaj kutumdaki mesajlar ikiye katlanıyor… Ama ben hepinizin sevgilisiyim. Üzgünüm” demişti.

Son günlerde yaşanan şiddet olaylarına sessiz kalmayan Aleyna, “O kadar üzülüyorum ki… Düşündükçe içim yanıyor. Her zaman bu olayların son bulması için dua ediyorum” diyerek tepkisini dile getirmişti.

“ŞİDDETE MARUZ KALMIŞ OLABİLİRİM”

Öte yandan gazetecilerin, “Siz hiç fiziksel veya sözlü şiddete uğradınız mı?” sorusuna Tilki, “Fiziksel değil ama sözlü bir şiddete maruz kalmış olabilirim” diyerek kafalarda soru işareti bırakmıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X