‘Ali Koç’la aşk iddiası!’Bir şartla affetti

Oyuncu Serenay Sarıkaya, Kerem Bürsin’le ayrılığının ardından Ali Koç ile aşk yaşadığı iddiasını ortaya atan Kadir Çetinçalı’ya dava açmıştı. Sarıkaya, Kerem Çetinçalı’yı bir kadın dayanışma derneğine bağışta bulunması karşılığında affetti.

‘Ali Koç’la aşk iddiası!’Bir şartla affetti

Oyuncu Serenay Sarıkaya ile Ali Koç’un aşk yaşadığı iddiaları bir dönem sosyal medya gündemine oturmuştu.

Yorumcu olan Kadir Çetinçalı, sosyal medya hesabından Sarıkaya ile Koç’un aşk yaşadığını ileri süren bir mesaj paylaşmıştı. Mesaj sonrası Sarıkaya, kendisine hakaret edildiğini ileri sürerek İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunmuştu..

Sabah’tan Dilek Yaman’ın haberine göre; yürütülen soruşturma kapsamında dosya, uzlaştırma büroya gönderildi ve bir uzlaştırmacı atandı..

Sarıkaya, Çetinçalı’nın bir kadın dayanışma derneğine maddi bağışta bulunması karşılığında şikayetinden vazgeçebileceğini söyledi.

Bunun üzerine Çetinçalı, Mor Çatı Kadın Sığınağı Vakfı’na bin 500 lira yardımda bulundu. Sarıkaya da Çetinçalı’yı affetti, dosya kapandı.

Komedyen Cem Yılmaz ile yaşadığı aşkla magazin gündeminden düşmeyen Serenay Sarıkaya, sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettirmeyi başarıyor.

Sarıkaya geçtiğimiz gün Instagram’dan paylaştığı fotoğrafa, “Anlat anlat heyecanlı oluyor… Hakkımda bilinen yanlışları dinlerken ben” notunu düşmüştü.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X