Anadolu’nun yıldızı Bursa

Mersin’de gerçekleştirilen Atletizm Anadolu Yıldızlar Ligi finallerinde Bursa takım halinde kızlarda ikinci, erkeklerde üçüncü olurken, ferdi 4 altın, 1 gümüş, 1 bronz madalya kazandı.

Anadolu’nun yıldızı Bursa

Atletizmde Anadolu Yıldızlar Ligi finalleri Mersin Nevin Yanıt Atletizm Pisti’nde yapıldı. Toplam 24 takımın katıldığı finallerde Kocaeli ve İstanbul Avrupa takımı şampiyon olurken, Bursa takım halinde kızlarda ikinci, erkeklerde ise üçüncü sırada yer aldı. Şampiyonada takım sıralamasında kürsüye çıkan Bursa, ferdi sıralamada da önemli sonuçlara imza attı. Organizasyonda yüksek atlamada 1.71, cirit atmada ise 46.20’lik derecesiyle Serhat Özkaya birincilik kürsüsüne çıkmayı başardı. Özkaya iki branşta da altın madalya kazanırken, en değerli sporcu ödülüne de layık görüldü.

BAYRAK TAKIMLARI KÜRSÜDE

Anadolu Yıldızlar Ligi’nde kızlar 80 metre engellide Gülşah Cebeci 13.10’luk derecesiyle Türkiye şampiyonu olarak göğsümüzü kabarttı. Organizasyonda ayrıca 5X80 kız bayrak takımı 52.51’lik derecesiyle Türkiye şampiyonu olurken, erkek 5X80 bayrak takımı 48.73’lük derecesiyle Türkiye ikincisi oldu. Tuğra Alp 15.39’luk derecesiyle 100 metre engellide üçüncülük kürsüsüne çıktı ve bronz madalya kazanırken, gülle atma erkeklerde Murat Berk Topal 12.02’lik derecesiyle dördüncü oldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X