Ankara Valiliği’nden ABD Büyükelçiliği’ne saldırı açıklaması

Ankara Valiliği: 6 el ateş edilmiştir. Yapılan ilk incelemeler sonucunda, 3 adet merminin demir kapıya ve camlı bölüme isabet ettiği, herhangi bir can kaybının olmadığı anlaşılmıştır.

Ankara Valiliği’nden ABD Büyükelçiliği’ne saldırı açıklaması

Ankara Valiliği, ABD’nin Ankara Büyükelçiliğine yönelik silahlı saldırıya ilişkin, “Atatürk Bulvarı üzerinde seyreden beyaz renkli bir araç içinden, kimliği henüz tespit edilemeyen şahıs veya şahıslar tarafından, ABD Büyükelçiliği nizamiyesine doğru 6 el ateş edilmiştir. Yapılan ilk incelemeler sonucunda, 3 adet merminin demir kapıya ve camlı bölüme isabet ettiği, herhangi bir can kaybının olmadığı anlaşılmıştır” açıklamasında bulundu.

Ankara Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, saat 05.30 sıralarında ABD’nin Ankara Büyükelçiliğine silahlı saldırı gerçekleştirildiği belirtilerek, “Atatürk Bulvarı üzerinde seyreden beyaz renkli bir araç içinden, kimliği henüz tespit edilemeyen şahıs veya şahıslar tarafından, ABD Büyükelçiliği nizamiyesine doğru 6 el ateş edilmiştir. Yapılan ilk incelemeler sonucunda, 3 adet merminin demir kapıya ve camlı bölüme isabet ettiği, herhangi bir can kaybının olmadığı anlaşılmıştır” denildi.

Açıklamada, ekiplerin olaya ilişkin çalışmalarının devam ettiği ifade edildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X