Arka Sokaklar’ın yıldızı bu halde yakalanınca ne yapacağını şaşırdı

Arka Sokaklar’ın oyuncusu Onur Bay ile Dilara Aksüyek, kısa bir ayrılığın ardından aşklarına ikinci şansı verdi. Önceki gün Cihangir’de objektiflere yansıyan ikilinin samimi halleri dikkatlerden kaçmadı. Akyüksek’in kendisinden 9 yaş küçük sevgilisi Onur Bay’ın kulağını ısırdığı anlar ise olay oldu. Genç oyuncu görüntülendiğini fark edince utangaç tavırlar sergiledi.

Arka Sokaklar’ın yıldızı bu halde yakalanınca ne yapacağını şaşırdı

Habertürk’ün haberine göre, ilişkilerine ikinci kez şans veren Dilara Aksüyek-Onur Bay çifti, önceki gün Cihangir’de görüntülendi. Ünlü çift, sokağa çıkma kısıtlamasında köpeklerini gezdirirken arkadaşlarıyla karşılaştı.

Grup ayaküstü koyu sohbete dalarken o sırada Akyüksek, sevgilisi Onur Bay’a dönerek, sarıldı. Bununla da yetinmeyen Dilara Aksüyek, Bay’ın kulağını ısırıp, sevgi gösterisinde bulundu.

Ardından görüntülendiklerini fark eden çift, utangaç tavırlar sergiledi.

Dilara Aksüyek, sevgilisinin yanından hızlıca uzaklaşıp, bir markete girdi. Çıkışta tekrar Bay’ın yanına gelen ünlü oyuncu, daha sonra hızlı adımlara evinin yolunu tuttu.

Onur Bay’a ise rol arkadaşı Şevket Çoruh’un koronavirüse yakalandığı hatırlatıldı. Konuyla ilgili konuşan Bay, “Evet, maalesef olabiliyor. Şu sıralar vakalar çok arttığı için arada böyle şeyler yaşanıyor. Şevket abinin durumunu yeni öğrendim, pek bilgim yok. En son iki gün önce konuştuğumda gayet iyiydi, şu an için bilemiyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X