Artık yeter!

Oyuncu Ozan Güven’in sevgilisi Deniz Bulutsuz’u darp etmesiyle yeniden gündeme gelen kadına yönelik şiddet konusuna magazin dünyasının ünlü kadınları tek ses olup tepki gösterdi.

Artık yeter!

ÜNAL ÖZBAY

ELLERİNİZİ ÜZERİMİZDEN ÇEKİN

Kendisinden 17 yaş büyük sevgilisi Ozan Güven tarafından 1 saati aşkın süre boşunca ağır şiddete maruz kaldığını açıklayan Deniz Bulutsuz, Türkiye’nin kanayan yarasını yeniden gündeme getirdi. Kadına yönelik şiddete tepkilerini diye getiren ünlü sanatçılar, sorunun artık son bulmasını istedi. Bulutsuz’u tanıdığını söyleyen oyuncu Demet Özdemir, ‘Bu şiddeti kimse haketmiyor, ne olursa olsun! Kadına şiddetin her türlüsüne bela okuyorum. Ne biçim bir öfke bu, nasıl bir akıl tutulması? Çekin ellirinizi, artık çekin’

TEK SÖZÜM VAR; EZİKSİNİZ…

Olaya tepki gösterini bir başka ünlü isim Hadise ise sorunu çözülmesi için kaç kadının daha öleceğini sordu. Hadise, ‘Kadınlar erkeklerin malı değil. Kadını aşağılayan, kendi komplekslerinden, ezik hallerinden kadını yerle bir eden bu erkeklere sadece söyleyeceğim bir laf var; eziksiniz’ dedi. Ahmet Kural’la ilişiki yaşadığı dönem Deniz Bulutsuz’la aynı kaderi yaşayan Sıla da; ‘Ben faili tanıyorum. Koşulsuz şartsız yanındayım’ sözleriyle destek verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X