Aşçıoğlu’na Dubaili ortak

Yarım asırlık deneyimi ve başarılı projeleri ile dikkat çeken Aşçıoğlu Grubu, Deyaar ile hedef büyüttü. İki şirket, Türkiye’de ve Dubai’de dev gayrimenkul projelerine imza atmaya hazırlanıyor.

Aşçıoğlu’na Dubaili ortak

Aşçıoğlu Grubu, gayrimenkul geliştirme şirketlerinden Dubai merkezli Deyaar ile ortaklık anlaşması imzaladı. Bunun Aşçıoğlu’nun yurtdışında büyüme stratejisinin somut bir örneği olduğu belirtildi. 

Dubai Islamic Bank’ın da ortakları arasında bulunduğu halka açık bir firma olan Deyaar Grubu’nun Üst Yöneticisi (CEO) Saeed Mohammed Al Qatami ile Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu tarafından imzalanan anlaşma gereğince ortaklar Türkiye ve Dubai’de birlikte gayrimenkul projeleri geliştirecek. Ayrıca anlaşma münhasır nitelikte olduğu için Aşçıoğlu’nun Dubai’deki otelcilik ve gayrimenkul sektörüne girişini kolaylaştıracak, Deyaar’ın da Türkiye’de lider gayrimenkul markalarından biriyle iş yapmasına imkan sağlayacak.

FIRSATLARI KAÇIRMAYACAĞIZ

Aşçıoğlu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu, Deyaar ile yaptıkları ortaklık anlaşması ile ilgili değerlendirmesinde, Türkiye pazarındaki 50 yıla yakın deneyimleri sayesinde, ülke genelinde başarılı birçok projeye imza atma fırsatı bulduklarını vurguladı. 

Her iki kuruluşun da benzer hedefler güden, benzer geçmişe ve değerlere sahip vizyoner liderler olduğunu kaydeden Aşçıoğlu, ”Deyaar ile imzaladığımız bu anlaşma aramızdaki doğal uyumu simgelemektedir. Yakın gelecekte karşımıza çıkacak fırsatları değerlendirip bunlardan yararlanmak için, uzmanlık becerilerimizi paylaşarak güçlerimizi birleştirme yoluna gideceğiz” dedi.

TÜRKİYE CAZİBE MERKEZİ

Deyaar CEO’su Saeed Mohammed Al Qatami, küresel coğrafyada varlıklarını genişletme stratejilerinin bir parçası olarak, Aşçıoğlu ile güçlerini birleştirdiklerini ifade ederek, “Gelişmekte olan bölgesel pazarlardan Türkiye, kilit yatırım odağı ülkelerden biri olarak girişimcilere büyük fırsatlar sunan bir cazibe merkezidir. Birleşik Arap Emirlikleri’nde gayrimenkul sektörünün lideri olarak kaliteli gayrimenkul projelerine yönelen ve bu konuda aktif bir rol üstelenen Deyaar da, hissedar değeri yaratma ve benzersiz müşteri hizmetleri sağlama konusundaki taahhütlerini yerine getirmeye devam etmektedir” diye konuştu.

1967’DEN BU YANA

Aşçıoğlu Grubu, kurulduğu 1967 yılından bu yana ‘SELENIUM’ markasıyla inşa ettiği projeleriyle tanınmaktadır. İstanbul Fulya’da yükselen ‘Selenium Twins’ kentin simgelerinden biri haline gelmiştir. Ataköy’de inşaatı devam eden ve toplam 130.000 metrekarelik alana sahip Selenium Ataköy ile Selenium Retro projelerinin yanı sıra büyük bir yerli ve yabancı yatırımcı portföyüne de sahip olan Aşçıoğlu, gayrimenkul sektöründe ilkleri gerçekleştiren bir marka olarak pazarda ön sırada yer almaktadır. Deyaar da, aynı şekilde bölgenin gayrimenkul vizyonunu geliştirmek için kilit rol üstlenebilecek güce sahip bir kuruluştur. Şirketin müşterilerine sunduğu benzersiz gayrimenkul portföyü ve hizmetleri, gayrimenkul sektöründeki bölgesel liderlik konumunu pekiştirmektedir. Cityscape Dubai fuarı ile de bu ortaklık pekiştirilecektir.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X