Asena’dan Esra Erol’u Tahtından Edecek Proje! Kanalla Anlaşmaya Vardı

Oryantal Asena, evlenip sahnelere veda edince yeni projelerle izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yeni yayın döneminde Show TV ile evlenecek çiftlerin hikayelerini yayınlayacağı Asena İle Bir Düğün Hikayesi programı için el sıkışan Asena, bu alanın önde gelen ismi Esra Erol’u tahtından etmeye hazırlanıyor!

Asena’dan Esra Erol’u Tahtından Edecek Proje! Kanalla Anlaşmaya Vardı

Oryantal Asena, evlenip sahnelere veda edince yeni projelerle izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

asena hasan dere

Yeni yayın döneminde Show TV ile evlenecek çiftlerin hikayelerini yayınlayacağı Asena İle Bir Düğün Hikayesi programı için el sıkışan Asena, bu alanın önde gelen ismi Esra Erol‘u tahtından etmeye hazırlanıyor!

Ekim ayında Show TV’de yayınlanacak olan “Asena ile Bir Düğün Hikayesi” programıyla sevenlerinin karşısına çıkacak olan Asena, evlenecek çiftlerin hikayelerini ekrana taşıyacak.

Eşi Hasan Dere ile birlikte Almanya’da sahibi oldukları eğlence mekanlarınının her detayı ile yakından ilgilenen Asena, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Ekim ayında Show TV’de yayınlanacak olan “Asena ile Bir Düğün Hikayesi” programıyla sevenlerinin karşısına çıkacak olan Asena, evlenecek çiftlerin hikayelerini ekrana getirmeye hazırlanıyor.

asena oryantal

ESRA EROL’U TAHTINDA ETMEYE HAZIRLANIYOR!

Yeni tarz ve konsepti ile daha önce hiç denenmemiş bir formatı hayata geçirecek olmanın heyecanını yaşayan Asena, “Karantinayı çalışarak geçirdim. Evdeyken sürekli yeni projeler ürettim. Düğün yapacak çiftlerle konuşup, onların hayalindeki düğün konseptini yakalamaya çalıştım. Yeni sezona hazırız. Eğlenmeyi ve eğlendirmeyi özledik” dedi.

esra erol atv

Asena’nın yeni düğün hikayeli konsepti izleyici tarafından benimsenir ve sevilirse bu alanla ismi özdeşleşen Esra Erol’u atv ekranlarında zor zamanlar bekliyor olabilir!

magazinburada.net

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X