Aşk mı yaşıyorlar? O paylaşım olay oldu

Survivor 2020 Ünlüler-Gönüllüler programında yarışarak büyük bir hayran kitlesine kavuşan Aycan Yanaç yaz tatilinin en keyifli anlarını sosyal medya hesabından paylaşmayı sürdürüyor. Survivor’un güzel yarışmacısının tatilinden paylaştığı detay ise takipçilerinin gözünden kaçmadı. Aycan Yanaç’a tatilinde Survivor programından sevilen yarışmacı Burak Yurdugör’de eşlik etti. İkilinin tatiline dair aşk iddiaları ortaya atılmaya başladı.

Aşk mı yaşıyorlar? O paylaşım olay oldu

burak yurdugör

Survivor programının final yapmasından sonra yola çıkan Aycan Yanaç yaz tatiline ara vermeden devam ediyor. Çeşme’de yazını eğlenceli bir şekilde geçiren Survivor Aycan hakkında çıkan aşk haberleriyle bir kez daha gündeme geldi. Yarışma boyunca çok az iletişim kuran Survivor Burak ve Aycan’ın beraber tatil yapması kafaları karıştırdı. Gönüllüler takımında yer alan ve yarışmaya kısa bir süre içinde veda eden Burak Yurdugör’ün sosyal medya hesabından Aycan Yanaç ile paylaştığı video bir anda aşk iddialarının fitilini ateşledi. İkilinin yakınlığı ise hayranlarını heyecanlandırdı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X