‘Aşkla yapılan iş başarı getirir’

Ünlü oyuncu Özge Özberk, mesleği sayesinde ait olduğu parçayı bulduğunu söyledi.

‘Aşkla yapılan iş başarı getirir’

BEN OYUNCULUĞA AİTİM

Senaryo Sohbetleri’nin online konuğu olan Özge Özberk, oyunculuk aşkını anlattı. Özberk, ‘Ben ve ağabeyim sevdiğin işi yapmazsan başarılı olamazsın mottosuyla büyüdük. Babam da annem de hep bu cümleyi kurdular. İstanbul Üniversitesini kazandığımda kendimi çok oraya ait hissetmemiştim. Bir yerin parçası olman lazım ki bütünü oluşturabilesin. Tiyatroda ait olduğum parçayı buldum, sevdiğim işin göbeğindeyken de onu bırakmadım. Dolasıyla aşkla yapılan her işte başarı gelir’ dedi.

SENARYO YAZIYOR

Oyunculuğun yanısıra anneannesimin yaşam hikayesini senaryolaştırdığını belirten Özge Özberk, yazmanın kolay olmadığını söyledi. Özberk, ‘Araştırmalarım iyi giderse ortaya güzel bir hikaye çıkacak. Anneannemin gençliğini oynamak isterim. Yazmaya giriştim ama çok iyi araştırma yapmak ve iyi bir kurgu gerekiyor. Çok güzel bir aşk hikayesi var. Hayata geçirmeyi çok istiyorum’ şeklinde konuştu. Öte yandan Kemal Sunal’la birlikte rol aldığı ‘Şaban Askerde’ dizisini unutamadığını dile getiren Özberk, setlerin zorluğunu orada öğrendiğini belirtti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X