Aslı Bekiroğlu bombası patladı! Çıplak görüntüleri ifşa olmuştu!

Sevgilisi Can Koçkan ile çektiği çıplak görüntüleri ifşa olan Aslı Bekiroğlu yeni dizi bombasını patlattı.

Aslı Bekiroğlu bombası patladı! Çıplak görüntüleri ifşa olmuştu!

Son olarak Benim Tatlı Yalanım dizisi ile hatırladığımız başarılı ve genç oyuncu Aslı Bekiroğlu zor günleri geride bıraktı. Sevgilisi Can Koçkan ile olan mahrem görüntülerinin sosyal medyada ifşa olmasının ardından bir süre ekranlardan uzak kalan oyuncu yeniden kamera karşısına geçti.

iCloud hesabının hacklendiği ve kendisine ait en özel görüntülerin ifşa olması sonrası yargıya giden Aslı Bekiroğlu yeniden Jet Sosyete dizisi ile sevenlerinin karşısına çıkacak.

Gülse Birsel’in kaleme aldığı eğlenceli dizi Jet Sosyete’nin 3. sezon çekimleri başlıyor. Dizinin tanıtımında ise Aslı Bekiroğlu sürprizi var.

İfşa olayının ardından bir süre sessizliğe gömülen Aslı Bekiroğlu yeniden Jet Sosyete dizisi ile ekran macerasına kaldığı yerden devam edecek.

Olay görüntülerin sızmasının ardından sevgilisi Can Koçkan ile aşklarına dolu dizgin devam eden oyuncu sık sık aşk pozlarını paylaşmayı da ihmal etmiyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X