ATV’den flaş Kuruluş Osman kararı!

ATV’nin sevilen dizisi Kuruluş Osman’ın 18. yeni bölümü bu akşam ekrana gelmedi. Kuruluş Osman dizisini göremeyen izleyiciler dizinin neden yayınlanmadığını merak ediyor. Koronavirüs salgını nedeniyle Kuruluş Osman’ın çekimleri de iptal edildi. Kuruluş Osman son bölüme Osman Bey ve Balgay’ın sürpriz ittifakı damga vurdu.yeni bölüm ne zaman? Peki, Atv yayın akışında Kuruluş Osman bugün yok mu? Kuruluş Osman yeni bölümü ne zaman?

ATV’den flaş Kuruluş Osman kararı!

Başrollerinde Burak Özçivit, Saruhan Hünel, Ragıp Savaş, Ayşegül Günay, Nurettin Sönmez, Özge Törer ve Alma Terzic’in yer aldığı, yapımcılığını Bozdağ Film’in üstlendiği Kuruluş Osman’ın 18. yeni bölümü bu hafta ekrana gelmedi.

Koronavirüs önlemleri kapsamında pek çok dizinin çekimlerine ara verildi, bunlardan biri de Kuruluş Osman dizisi oldu. ATV’de ise 8 Nisan Çarşamba günü Kuruluş Osman yerine yabancı sinema filmi Malefiz ekrana gelecek.

Kuruluş Osman yeni bölüm tarihi için başrol oyuncularından ve yapımcısı Mehmet Bozdağ’dan henüz bir açıklama gelmedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X