Avrupa Tahıl Alım Günleri Fransa’da yapılacak

Bursa Ticaret Borsası’nın (BTB) aday olduğu ‘2024 Avrupa Tahıl Alım Günleri’ organizasyonu Fransa’da düzenlenecek.

Avrupa Tahıl Alım Günleri Fransa’da yapılacak

BTB Meclis Başkanı Mehmet Aydın ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Borsalar Müdürü Yiğit Ateş’in Türkiye’yi temsil ettiği oylama sonunda 2024 yılı Avrupa Tahıl Alım Günleri’nin organizasyonu Paris’e verildi. Avusturya’nın başkenti Viyana’da yapılan oylamayı değerlendiren BTB Meclis Başkanı Mehmet Aydın, ‘’Paris, Bologna, Rotterdam ile birlikte son 4’e kaldığımız ve 37 borsanın kapalı zarf usulü oy kullandığı oylamada 3’üncü olduk. Kahraman Mehmetçiğimizin terör örgütleri PKK/YPG-PYD ile DEAŞ’ın sınırlarımıza yönelik tüm tehdit ve saldırılarını engellemek, bölgede barış ve huzuru tesis etmek amacıyla düzenlediği Barış Pınarı Operasyonu’nu bahane ettiler” dedi.

ÇALIŞMALARA BAŞLIYORUZ

BTB Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Özer Matlı ise, söz konusu organizasyonun Bursa’nın hakkı olduğunu ifade etti. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Kahraman Mehmetçiğin yanında olacaklarının altını çizen Matlı, ‘’Tüm bu olumsuz algılara rağmen bir kısım üyenin lehimize oy kullanması, çabalarımızın sonuca ulaştığını göstermiştir. Aynı şevk ve inançla ülkemiz ekonomisine sağlayacağı büyük kazanca inandığımız bu organizasyonu şehrimize kazandırmak için bugünden itibaren çalışmalarımıza başlayacağız” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X