Ayrılık açıklaması! Eve gelen borçlar…

Demet Şener ile Cenk Küpeli’nin boşanmasının ardından ortaya iki iddia atılmıştı. Küpeli’nin maddi sıkıntılar yaşadığı, eve gelen borçlardan Demet Şener’in artık rahatsız olduğu için boşandığı iddia edilmişti. Bir diğer iddia ise, Cenk Küpeli’nin baba olma isteğine Şener’in olumsuz yanıt vermesiydi. Şener, bu iki iddiaya cevap verdi. İşte Şener’in son dakika açıklaması…

Ayrılık açıklaması! Eve gelen borçlar…

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Şener, “Gerekli açıklamaları yaptık. Fakat bazı yayın organlarında çeşitli iddialarla haber yapılmaktadır. Çocuklarım artık büyüdü ve markamın heyecanıyla yoğun bir çalışma dönemindeyim. Cenk’in çok istediği çocuk konusuna başlarda ben de sıcak baksam da kendimi yeni bir çocuk için hazır hissetmiyorum.

oemet

‘YENİ BİR ÇOCUK İÇİN HAZIR HİSSETMİYORUM’

Çocuklarım artık büyüdü ve markamın heyecanıyla yoğun bir çalışma dönemindeyim. Cenk’in çok istediği çocuk konusuna başlarda ben de sıcak baksam da kendimi yeni bir çocuk için hazır hissetmiyorum.

demet-sener-le-tek-celsede-bosanan-cenk-kupeli-13861909_8012_m

‘MADDİ VE MANEVİ SORUN YAŞAMADIK’

Bu konuyu karşılıklı konuşarak hayattan beklentilerimizin farklı olduğuna karar verip ayrıldık. Evliliğimiz boyunca maddi ve manevi bir sorun yaşamadık. Güzel bir evliliği bitirmenin üzüntüsünü yaşıyoruz” diyerek ortaya atılan iddialara cevap verdi.

IMG_9187

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X