Ayrılık sonrası tatile çıktı

Geçtiğimiz aylarda oyuncu Burak Deniz ile birlikteliğini sonlandıran model Didem Soydan, yakın arkadaşı Umut Eker ile soluğu Miami’de aldı

Ayrılık sonrası tatile çıktı

Ünlü model Didem Soydan, yaklaşık bir yıldır aşk yaşadığı sevgilisi Burak Deniz ile ilişkisini bitirdikten sonra Miami’ye gitti.

Yakın arkadaşı Umut Eker ile tatil yapan Soydan, önceki gün havuz başında sarı neon rengi mayokinisiyle objektif karşısına geçti.

Soydan, verdiği pozlarla sosyal medyada yine adından söz ettirdi.

AŞKLARI 1 YIL SÜRDÜ

Burak Deniz ile Didem Soydan, 2020’nin eylül ayında birlikte olmaya başlamıştı. Çift, geçtiğimiz ay ise ayrılmıştı.

“GERİ KAFALI MIYIZ?”

Soydan ile yollarını ayıran Deniz, sona eren beraberliğinin ardından ilk kez görüntülenmişti. Etiler’deki bir mekanda eğlenen oyuncu, çıkışta kız arkadaşlarıyla objektiflere takılmıştı. Kız arkadaşlarıyla otomobiline bineceği sırada görüntülendiklerini fark edince Deniz, aracın kapısını kapatmıştı.

Ünlü oyuncuya, Didem Soydan’dan neden ayrıldığı sorulmuştu. Deniz, “Didem Soydan’ın sosyal medyadaki iddialı paylaşımları nedeniyle mi ayrıldınız?” sorusuna, “Tabii ki de öyle bir şey yok. Biz geri kafalı mıyız?” yanıtını vererek, tepki göstermişti.

Ayrılıklarının sebebiyle alakalı konuşmak istemeyen Deniz, aracına yönelerek diğer sorular karşısında sessiz kalmayı tercih etmişti.

“ÇOK AŞIĞIM”

Daha önce bir programa konuk olan Soydan, “İngiliz oyuncu Tom Hardy ile aynı asansörde kalmak ister miydin?” sorusuna, “Bir şey itiraf edeceğim; hayranıyım ama şu an çok aşığım ve gözüm gerçekten de başkasını görmüyor.” yanıtını vermişti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X