Bacak dekoltesi Instagram’ı salladı

Ünlü oyuncu Meryem Uzerli, sosyal medyadaki iddialı paylaşımlarına devam ediyor. Son olarak, bir dergi için verdiği pozlar yine çok konuşuldu.

Bacak dekoltesi Instagram’ı salladı

Meryem Uzerli, yarı Türk olmasına rağmen Türkiye’den çok kopuk olan ve Almanya’da çeşitli projelerde oynamayı tercih eden bir oyuncuydu. Fenomen proje “Muhteşem Yüzyıl” dizisi için oyuncu arandığını duyunca seçmelere katıldı. O zamanlar sadece bir televizyon filminde oynayacağını sanıyordu ve birkaç yıl boyunca Türkiye’de kalması gerektiğini öğrenince şaşırdı. Ama o birkaç yıl ona muhteşem bir kariyer ve büyük kızı Lara’yı getirdi. “Muhteşem Yüzyıl” sonrasında dizilerde dikiş tutturamasa da, sinemada bir hayli başarılı olan Meryem Uzerli, bir yandan da sır gibi sakladığı ABD’li sevgilisinden bir çocuk daha doğurdu. Şu sıralar, yeni dizisi için hazırlanan ünlü oyuncunun hem kariyeri hem de özel hayatında her şey yolunda gidiyor. Hem günlük hayatını hem de havalı pozlarını Instagram hesabında paylaşarak hayranlarıı sevindirmeye de devam ediyor.

Çok konuşuldu

Meryem uzerli

Genelde, profesyonel fotoğraf çekimleri ayarlayıp hesabında paylaşan Meryem Uzerli, bu kez bir dergi çekimine katıldı.

Dergideki pozları hayranlarının gözlerini kamaştıran ünlü oyuncunun bacak dekoltesi de çok konuşuldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X