Bahar Candan makyajsız haliyle sosyal medyayı salladı!

İşte Benim Stilim yarışmasıyla Türkiye’de adını duyuran Bahar Candan, sosyal medyada gündem yaratmaya devam ediyor. Yaptığı paylaşımlarla sık sık sosyal medyanın gündemine gelen Bahar Candan bu sefer de makyajsız halini paylaştı. Abartılı photoshoplar ile paylaşım yapan Candan’ın doğal hali olay oldu.

Bahar Candan makyajsız haliyle sosyal medyayı salladı!

Sosyal medyada yarattığı photosoplu görüntülerle adından söz ettiren Bahar Candan, imajındaki değişikliklerle sürekli konuşuluyor. Eleştiri oklarının devamlı hedefinde olan Candan, son olarak saç rengini değiştirdi. Koyu renk olan saçlarını kestiren ve sarıya boyatan fenomen ismin bu sefer doğal hali ortaya çıktı. Makyajsız halini sosyal medya hesabından paylaşan Candan’ın gönderisine ilk destek ise ablası Nihal Candan’dan geldi.

Geçirdiği estetik operasyonlarla konuşulan Candan makyajsız halini paylaşmaktan çekinmedi. Botoks ve photoshoplarla görüntüsünü değiştiren fenomen ismin doğal hali takipçilerini şaşırttı.

“TATLI KAN”

Bahar Candan doğal halini paylaşarak “Tatlı kan” notunu düştü. Fenomen ismin bu paylaşımına yorum yağarken ablası Nihal Candan da destek olmayı ihmal etmedi.

Öte yandan geçtiğimiz günlerde imaj değiştirip saçını sarıya boyatan yarışmacı takipçilerinden tam not almıştı. Kendisini oyuncak kutu bebeğine benzeten Bahar Candan’ın kısa sarı saçlarına yorum yağdı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X