BALKANTÜRKSİAD Ekonomi Zirveleri hız kesmiyor

Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (BALKANTÜRKSİAD), Ekonomi Zirveleri’nin 18’incisini Hırvatistan’ın başkenti Zagreb’te gerçekleştirdi.

BALKANTÜRKSİAD Ekonomi Zirveleri hız kesmiyor

BALKANTÜRKSİAD Başkan Yardımcıları İskender İskenderoğlu ve Fatih Şakir’in başkanlığında dernek üyesi iş adamlarından oluşan heyet, 18. Ekonomi Zirvesi kapsamında 3 gün boyunca Zagreb’te çeşitli temaslarda bulundu. İlk gün Türkiye’nin Zagreb Büyükelçisi Mustafa Babür Hızlan’ı ziyaret eden heyet, ikinci gün ise Ambienta Zagreb and Art Fair (Yapı ve Dekorasyon) fuarına katıldı. Heyet zirvenin son günü de Zagreb Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Vitomir Klasic’i ziyaret etti. Toplantıda, Zagreb ve Bursa ile ilgili bilgilendirmeler yapılırken gerçekleşmesi muhtemel iş bağlantılarının da temeli atıldı. 

YATIRIM İMKANLARI İNCELENİYOR

BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İskender İskenderoğlu, zirveyle ilgili yaptığı değerlendirmede, bugüne kadar birçok etkinlik gerçekleştirdiklerini söyledi. Bunların başında Ekonomi Zirveleri’nini geldiğini kaydeden İskenderoğlu, ‘’BALKANTÜRKSİAD üyeleri olarak heyet halinde yaptığımız ziyaretler ve gerçekleştirdiğimiz toplantılarla ekonomik işbirliklerini değerlendiriyor, yatırım imkânlarını direkt yerinde görüp inceliyoruz. Bu etkinlikler neticesinde pek çok üyemiz önemli iş bağlantıları kurdu. Biz aynı coğrafyayı paylaşmanın ve komşuluk ilişkilerinin çok önemli olduğuna inanıyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X