Başkan Gürsoy’dan İçişleri Bakanı Altınok’a Ziyaret

Bitlis’in Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, Ahlat Belediye Başkanı Mümtaz Çoban ve Aydınlar Belde Belediye Başkanı Arif Tusun, İçişleri Bakanı…

Başkan Gürsoy’dan İçişleri Bakanı Altınok’a Ziyaret

Bitlis’in Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, Ahlat Belediye Başkanı Mümtaz Çoban ve Aydınlar Belde Belediye Başkanı Arif Tusun, İçişleri Bakanı Selami Altınok’u ziyaret ettiler. İçişleri Bakanı Selami Altınok, yapılan ziyaretten memnuniyet duyduğunu dile getirerek, “Ülkemiz dünyanın en güçlü ülkelerinden biridir. Yaşanan terör olayları sizleri olduğu gibi hepimizi derinden üzmektedir. İnşallah attığımız adımlarla terörü ülkemizden silip atacağız. Türkiye’nin her yeri olduğu gibi Adilcevaz ve Ahlat ilçelerimiz de gerçekten ülkemizin en güzel ilçelerindendir. İnşallah sizin gibi çalışkan ve değerli belediye başkanlarımızla beraber ülkemize çok güzel hizmetler yapacağız” dedi. Ziyarette konuşan Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, “Adilcevaz ve Ahlat ilçelerimiz tarihi yapısı, doğası ve turizmi ile bölgenin en güzel ilçeleridir. Bu güzide iki ilçe Urartu, Osmanlı ve Selçuklu gibi medeniyetlere de yüzlerce yıl ev sahipliği yapmıştır. Son zamanlarda yaşanan talihsiz ve üzücü terör olayları bölgemizde huzursuzluğa sebebiyet vermiştir. Halkımız bu konuda çok duyarlı olup bölgede yaşanan olaylar ilçelerimizde kesinlikle yaşanmamıştır. İnşallah bundan sonrada yaşanmayacaktır. İlçemizin kalkınması, büyümesi ve gelişmesi için siz değerli bakanımızın desteklerini bekliyoruz. İnşallah siz değerli büyüklerimizin katkılarıyla ilçelerimizi hak ettiği konuma taşıyacağız” ifadelerini kullandı. Yapılan ziyarette bölgede yaşanan olaylar hakkında görüşlerini bildiren Ahlat Belediye Başkanı Mümtaz Çoban ise, “Olaylar nedeniyle bölgede turizm ciddi anlamda düşüş yaşadı. Sebze ve meyve üreticileri hasatlarını satamadılar. Ayrıca olaylardan halkımızda son derece rahatsız. Terör olaylarının bitmesiyle bölgemizin kalkınması daha hızlı ilerleyecektir” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X