Belçika fabrikasını ve dört ülkedeki haklarını sattı

Yıldız Holding, Godiva’nın 4 ülkedeki haklarını ve Belçika’daki fabrikasını MBK Partners’a satmak için anlaşmaya vardı.

Belçika fabrikasını ve dört ülkedeki haklarını sattı

Holdingden yapılan açıklamaya göre, MBK Partners, Godiva’nın faaliyet gösterdiği 100’den fazla pazarın içerisinden Japonya, Güney Kore, Avustralya’daki perakende ve dağıtım operasyonlarını alırken, Yeni Zelanda’da da pazar geliştirme hakkını elinde bulunduracak. Godiva paketli ürünler, e-ticaret, duty free noktaları (Japonya ve Güney Kore) ve bu ülkelerdeki 300’den fazla perakende mağazası da satış anlaşmasının kapsamında yer alıyor.

Yıldız Holding, Godiva’nın bu 4 ülke dışındaki tüm coğrafyalarda yer alan 100’den fazla pazardaki operasyonlarının ve dünyadaki Godiva markasının tüm haklarının sahibi olmaya ve markayı yönetmeye devam edecek. Açıklamada görüşlerine yer verilen Yıldız Holding ve Godiva Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, ”Godiva markasının tüm global pazarlarda fikri mülkiyet hakkı şirketimize aittir. Yani sahibi Yıldız Holding’dir, bunda bir değişiklik yok” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X