Bengü isyan etti!

Bengü, deprem felaketiyle sarsılan Elazığ’da büyük acılar yaşanırken, sosyal medyada hiçbir şey olmamış gibi davrananları eleştirdi.

Bengü isyan etti!

İNSANIN İÇİ KAN AĞLIYOR

Elazığ’da yaşanan 6.8’lik deprem sonrası bir çok ünlü isim yardım etmek adeta seferber oldu. Depremzedelerin acılarına ortak olan ünlülerden Bengü, özellikle sosyal medyada Elazığ ve çevresinde yaşananları görmezden gelip, eğlence paylaşımları yapanlara isyan etti. Bengü, arama kurtarma çalışmalarına dair görüntüleri izledikçe içinin kan ağladığını dile getirdi.

ARTIK AZ SESSİZ KALIN

Türkiye’yi yasa boğan deprem karşısında duyarsız davrananlara sitem eden Bengü, duygularını paylaştı. Güzel popçu, ‘Kimseyi yargılamak haddim değil ama tutamadım kendimi. Kalbim kaldırmıyor çünkü benim. Tamam gezin tozun, yiyin, için de bari enkaz altında hayatlarını kaybetmiş vatandaşlarımız çıkarken, insanların hayatları başlarına yıkılmışken, anneler bebekler yaşam savaşı verirken az sessiz kalın be arkadaş!’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X