‘Beni sürükleyerek evden attı’ diyen ünlü oyuncudan şok açıklama!

Yönetmen Kerem Saka ile nikah kıymadan düğün yapan ve birliktelikleri sadece 30 gün süren oyuncu Yıldız Asyalı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla göndermede bulundu. Asyalı, düğünlerinde çekilmiş bir kareyi paylaşarak, “İyi oyuncuymuşsun, başarılarının devamını dilerim” dedi.

‘Beni sürükleyerek evden attı’ diyen ünlü oyuncudan şok açıklama!

Hayat Bilgisi dizisinde canlandırdığı “Rüya Şahiner” karakteriyle geniş bir hayran kitlesine ulaşan oyuncu Yıldız Asyalı, 29 Haziran’da bir süredir birlikte olduğu yönetmen Kerem Saka ile Bodrum’da bir düğün yaptı.

1593586086323

BENİ SÜRÜKLEYEREK EVDEN ATTI

Nikah kıymadan sadece düğün yapan Yıldız Asyalı’nın mutluluğu kısa sürdü. Sevgilisinden şiddet gördüğünü söyleyen Asyalı, geçtiğimiz günlerde evlerini ayırdı. Yıldız Asyalı ayrılık nedenini “Havyan barınağından bir köpek sahiplendim. Kerem’in bana verdiği 1000 lira ile nakliye ücretini ödeyerek köpeğime kavuştum. Kerem buna çok kızdı ve beni sürükleyerek evden attı. Bu olaydan sonra benim için Kerem sayfası kapandı, bitti. Zaten resmi nikahımız yok, sadece düğün yapmıştık” sözleriyle açıkladı.

5f2516d0c03c0e040c3ad6a2

ESKİ SEVGİLİSİNE GÖNDERME

Yıldız Asyalı eşi Kerem Saka ile düğünlerinde çekilmiş bir karesini Instagram hesabından paylaştı. Asyalı fotoğrafa “İyi oyuncu! Başarılarının devamını dilerim” notunu yazdı.

yıldız

HABERİ PAYLAŞ
1 adet yorum var

Bir adet yorum var

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X