Berfu Yenenler paylaştı: Ortak noktalarımız canını sıkıyormuş!

İkinci çocukları Mete’yi kucaklarına almak için gün sayan Eser Yenenler-Berfu Yenenler çifti, gün geçtikçe büyüyen göbeklerinin üzerine kase koyarak, bisküvi yediği anları gözler önüne serdi. Eşinin kilo almasına göndermede bulunan Berfu Yenenler, konuyla ilgili, “Ortak noktalarımız canını sıkıyormuş!” ifadelerini kullandı.

Berfu Yenenler paylaştı: Ortak noktalarımız canını sıkıyormuş!

Bursalı oyuncu Eser Yenenler ile Berfu Yıldız, 2019 yılında evlenmiş ve ilk çocukları Kuzey’i de aynı sene ekim ayında kucaklarına almıştı.

Geçtiğimiz aylarda ikinci kez anne olacağını duyuran ve oğluna ‘Mete’ ismini vereceğini söyleyen Yenenler, hamileliğinde 35. haftaya girdi.

“ORTAK NOKTALARIMIZ CANINI SIKIYORMUŞ!”

İkinci çocuklarını kucaklarına almak için gün sayan Yenenler çifti, eğlenceli paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.

Gün geçtikçe büyüyen göbeklerinin üzerine kase koyan ikili, birlikte bisküvi yedikleri anları sosyal medya hesaplarından yayınladı.

Eşinin kilo almasına göndermede bulunan Berfu Yenenler, esprili paylaşımına, “Ortak noktalarımız canını sıkıyormuş!” notunu düştü.

25 yaşındaki Yenenler’in gönderisi 86 binden fazla beğeni ve çok sayıda yorum aldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X