Bergüzar isyan etti: Burada çocuklarımız ölüyor

Bergüzar Korel, futbol kulüpleri için düzenlenen kampanyalara yüksek miktarlarda bağış yapan ünlülerden aynı hassasiyet ve çabayı yaşam mücadelesi veren hasta çocuklar için de göstermelerini istedi.

Bergüzar isyan etti: Burada çocuklarımız ölüyor

ÜZGÜN VE ÖFKELİYİM

SMA hastası olan Yusuf Ayaz bebeğin yaşama tutunabilmek için gerekli yardımın toplananaması nedeniyle hayatını kaybetmesi ünlü oyuncu Bergüzar Korel’i isyan ettirdi. Futbol kulüpleri için düzenlenen kampanyalar için güç birliği yapıp milyonlarca TL toplanmasına aracı olan ünlüleri eleştiren Korel, ‘O kadar üzgün ve öfkeliyim ki. Bir gecede kulüpler için milyonlar toplanırken çocukları yaşatmak için başlatılan kampanyalar o kadar yavaş ilerliyor ki bu yavrular ölüyor’ dedi.

DUYURMANIZ BİLE YETER

Ünlülerden hasta çocuklar için düzenlenen kampanyaları duyurmalarının bile onları kurtarmaya yeteceğini savunan Bergüzar Korel, herkesi hareket geçmeye çağırdı. Korel, ‘Aileler yavrularını yaşatmak için kendi imkanlarıyla kampanya yapıp çırpınıyorlar. Bir yavrumuz daha melek oldu. Söyleyecek çok sözüm var hiç biri o ailenin yaşadığı acıyı anlatmaz. Ne olur hepiniz bir çocuğun kampanyasını sahiplenip çarıda bulunsanız? Ne kaybedersiniz? Hepsini kurtaracak gücümüz var’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X