Bir Zamanlar Çukurova’ya veda eden oyuncu, sette hüzünlü anlar yaşattı!

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Bir Zamanlar Çukurova’, ikinci sezonunda sürpriz gelişmelerle izleyicisini şaşırtmaya devam ediyor.

Bir Zamanlar Çukurova’ya veda eden oyuncu, sette hüzünlü anlar yaşattı!

Dizinin sevilen karakterlerinden biri olan Cengaver, 37’nci bölümde Hatip tarafından öldürülünce arkasında bir sır perdesi bırakarak ‘Bir Zamanlar Çukurova’ya veda etti.
 

Karaktere hayat veren Kadim Yaşar’ın rolünün sona ermesiyle birlikte ekipten ayrılması, ‘Bir Zamanlar Çukurova’ setini hüzne boğdu.

Kadim Yaşar, son sahnelerinin çekilmesinin ardından ekip arkadaşlarıyla vedalaşarak diziden ayrıldı.
 

Demir Yaman’ın çocukluk arkadaşı olan ve ilk sezonda Yılmaz’a düşmanlık güden Cengaver, daha sonra Demir’in niyetini anlamış ve Yılmaz’ın yanında yer almıştı. Bu tavrıyla Demir’in hiddetini üzerine çeken Cengaver’i, Yılmaz ve Fekeli korumuştu. Cengaver, 37’nci bölümde iki taraf arasındaki husumetten faydalanmaya çalışan Hatip tarafından öldürüldü.
 


 

Yeni sezonunda heyecana kaldığı yerden devam eden ve perşembe akşamları milyonları ekrana kilitleyen ‘Bir Zamanlar Çukurova’, yenilenen kadrosu ve sürpriz gelişmeleri ile her perşembe ATV ekranında!

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X