Bircan Bali’den Sadakatsiz’in Derin’i Melis Sezen’e: Sokakta görsem tokatlayacağım…

Sadakatsiz dizisinde Derin karakteriyle büyük çıkış yakalayan Melis Sezen’e Bircan Bali’den bomba bir yorum geldi. Sezen Bali’ye yanıt vermeyi de ihmal etmedi.

Bircan Bali’den Sadakatsiz’in Derin’i Melis Sezen’e: Sokakta görsem tokatlayacağım…

Cansu Dere’nin başrolünde olduğu Sadakatsiz dizisinde Derin rolüyle dikkat çeken Melis Sezen başarılı oyunculuğuyla alkış topluyor. Dizideki rolü sebebiyle sık sık gündeme gelen Sezen sosyal medyada bir paylaşım yaptı.

Melis Sezen’in paylaşımına Söylemezsem Olmaz sunucusu Bircan Bali’den bomba bir yorum geldi.

Bircan Bali Sadakatsiz’in Derin’i Melis Sezen’e “Sokakta görsem tokatlayacağım nerdeyse, tebrikler oyunculuğuna” dedi. Sezen ise bu yorum sonrası teşekkür etti.

2

Bircan Bali’nin yorumuna takipçilerden ise “Aynı şeyleri kankan Ece Erken gerçek hayatta yaptı, onu tokatlasaydın!” yorumu yağdı.

1

Ece Erken geçtiğimiz aylarda evli ve iki çocuk babası avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu’yla ilişki yaşadığını itiraf etmiş ve programdan istifa ederek gündeme gelmişti. Erken sevgilisinin karısının da evine giderek arabalarının camlarına zarar vermişti. Erken’in sevgilisi daha sonra karısıyla boşanarak Erken ile aşkına devam etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X