Bojinov bombası

Transfer tahtasını açmak için uğraş veren Bursaspor’a komşudan golcü geliyor.

Bojinov bombası

Yeşil beyazlıların Avrupa’da birçok önemli kulüpte futbol oynayan 33 yaşındaki Bulgar golcü Valeri Bojinov ile büyük ölçüde anlaşma sağladığı iddia edildi.

Transfer yasağının kalkmasını bekleyen Bursaspor bir yandan da transfer girişimlerini sürdüremeye devam ediyor. Yeşil beyazlıların bir dönem Juventus, Manchester City ve Sporting Lizbon gibi dev kulüplerin formasını giyen Valeri Bojinov ile anlaşma sağladığı iddia edildi. Yeşil beyazlı yöhetimin 33 yaşındaki golcü oyuncuyu kısa süre içinde Bursa‘ya davet edeceği ifade ediliyor. Yeşil beyazlı ekibin tecrübeli forvete yıllık 300 bin Euro maaş teklifinde bulunduğu iddia ediliyor. Öte yandan Bojinov Bursaspor‘u sosyal medya hesabı İnstagram‘dan da takip etmeye başlaması heyecan yarattı.

Takibe aldı

Avrupa’da önemli takımlarda oynayan tecrübeli oyuncu kariyerine bir yurt dışı macerası daha ekleyebileceğini belirtti. Yeni sezona hazırlanmak adına bir aydır Botev Vratsa ile idmanlara çıktığını ifade eden Bojinov, ‘Bulgaristan’da kalırsam bu takım kesinlikle Botev Vratsa olacak. Ama Türkiye’nin büyük kulüplerinin birinden transfer teklifi aldım. Bu takımın ismini şimdi açıklamak istemiyorum, büyük bir kulüp ve önemli bir taraftar kitlesi olan bir kulüp. Aldığım teklif beni heyecanlandırdı, hafta sonuna kadar her şey netleşir’ ifadelerini kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X