Bomba iddia! Gerçek ortaya çıktı

Acun Ilıcalı’nın yapımcısı olduğu ‘Survivor’da iki kez şampiyonluk yaşayan Turabi Çamkıran ile sakatlıkları nedeniyle adaya veda etmek zorunda kalan Hikmet Tuğsuz ve Uğur Pektaş’ın, yeniden fenomen yarışmada boy göstereceği iddiası ortaya atıldı. Üç isimle ilgili gerçekler ortaya çıktı.

Bomba iddia! Gerçek ortaya çıktı

Posta’dan Gizem Yetil’in, ‘Survivor 2021’ ve ‘Survivor All Star’ ile ilgili haberi şöyle:”Survivor 2021’in 16 Ocak ya da 23 Ocak gibi başlayacağı dedikoduları var. Bu dedikodu burada dursun, yeni sezonda kimlerin olacağını konuşalım.

İki kez Survivor şampiyonu olan Turabi Çamkıran’ın, Survivor 2021 kadrosuna dahil olacağı konuşuluyordu. Ancak şimdilik bu iddia doğru değil. Turabi şu aralar İstanbul’da dinlenmeye çekilmiş… Sonrasında Acun Ilıcalı ile bir görüşme olur mu, teklif gider mi, bilemem.

Hikmet Tuğsuz’u Survivor 2021’de görecek miyiz?

Yine kesin gözüyle bakılan başka bir yarışmacı Hikmet Tuğsuz. Hatırlarsınız ki kendisi yarışmada sakatlanmıştı. Tuğsuz, iki kere ameliyat oldu. Çok az bir tedavisi kaldı.

‘Arayıp da seni götüreceğiz’ dememişler ama ‘Antrenmanlarını bırakma’ denilmiş. Aslında bakarsanız, hiç kimseyi kendisine rakip olarak görmeyen eski yarışmacının hedefi ABD’de yayınlayan Turabi’nin de katıldığı ‘The Challenge’ yarışması.

Gelmiş geçmiş en iyi yarışmacıların yarıştığı ‘Survivor All Star’da Hikmet Tuğsuz için ‘kesin’ gözüyle bakılıyor. Tuğsuz, ‘Eğer bana bu şansız verirlerse virgülü koyduk, noktayı da koymaya gideriz’ dedi.Gelişmeleri hep birlikte göreceğiz.

Uğur Pektaş, Survivor’a katılacak mı?

Uğur Pektaş için bazı haber sitelerinde Survivor 2021’e katılacağı yazıldı. Ancak bir fan sayfası sormuş ve iddiaya göre ‘Şu an için öyle bir durum yok’ demiş.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X