Bomba iddia! Hadise ile Kaan Yıldırım’ın ayrılığında Ebru Gündeş’in parmağı mı var?

Sürekli ayrılık iddialarıyla gündeme gelen şarkıcı Hadise ile oyuncu Kaan Yıldırım, geçtiğimiz günlerde sosyal medyadan birbirlerini silerek iddiaların fitilini ateşlediler. Magazin gündeminden düşmeyen ayrılık iddiaları sonrası yeni bir dedikodu ortaya atıldı: Ebru Güneş ile görüşen Kaan Yıldırım, öğrendiklerinden sonra Hadise’den ayrıldı.

Bomba iddia! Hadise ile Kaan Yıldırım’ın ayrılığında Ebru Gündeş’in parmağı mı var?

46 yaşındaki şarkıcı Ebru Gündeş, ‘evlilik birliğinin temelinden sarsıldığı’ gerekçesiyle 11 yıldır evli olduğu, kızı Alara’nın babası Reza Zarrab’a geçtiğimiz ay Bodrum Aile Mahkemesi’nde boşanma davası açmıştı. Eşinin başka kadınlarla ilişkisi olduğunu iddia etmiş, o kadınlardan birinin de şarkıcı Hadise olduğu öne sürülmüştü.

34 yaşındaki yakışıklı oyuncu Kaan Yıldırım ile evlilik hazırlığında olan 35 yaşındaki şarkıcı Hadise’nin adı, Ebru Gündeş’in eski eşi Reza Zarrab ile ‘yasak aşk’ iddialarına karışınca ünlü çiftin bu sebepten dolayı bir türlü aralarını düzeltemedileri iddia edilmişti.

Beykoz 2. Aile Mahkemesi’nde 22 Nisan’da görülen dava sonunda Ebru Gündeş ile Reza Zarrab’ın boşanmasına hükmedildi. Tek celsede sonuçlanan davada çiftin kızları Alara’nın velayeti Ebru Gündeş’e verildi.

Ebru Gündeş ile Reza Zarrab ayrılığının ardından Hadise ile sevgilisi Kaan Yıldırım’ın da sık sık ayrıldıkları ve ilişkilerini toparlayamadıkları iddiaları ortaya atıldı.

BİRBİRLERİNİ SİLDİLER

Son olarak, birbirini Instagram’dan takipten çıkaran ve birlikte yer alan tüm karelerini silen çiftin ayrıldığı ortaya çıktı. Evlilik yolunda giden aşk bitti ama dedikodular bitmedi.

KAAN YILDIRIM, EBRU GÜNDEŞ’İ ARADI

Aşkının adının Reza Zarrab ile yasak aşk yaşadığı şeklinde anılmasından sonra Kaan Yıldırım olup biteni öğrenmek için Ebru Gündeş’i aradı. Yıldırım, Gündeş ile yaptığı telefon görüşmesinden sonra hemen ilişkisine son noktayı koydu.

REKLAM AŞKI DEMİŞLERDİ…

Sürekli ayrılık iddialarının ortaya atılmasında taraflar ikiye bölündü. Hadise’nin yeni şarkısı ‘Hay Hay’ın reklamını yapmak için bu yola başvurduğunu söyleyenler de oldu, Hadise’yi gündeme geldiği Reza Zarrab olayından sonra evlenmeye hazırlandığı sevgilisi Yıldırım’ın ailesinin istemediğini söyleyenler de.

Hadise’ye yasak aşk iddialarının ortaya atıldığı ilk günlerde destek çıkan Kaan Yıldırım’ın, Ebru Gündeş’le görüştükten sonra ilişkisini bitirmesi “Hadise reklam peşinde” iddialarını çürüttü.

Beyaz Magazin’de yer alan iddiaya göre; Kaan Yıldırım ile Hadise ilişkisinin bitmesinin perde arkasında Ebru Gündeş var.

Kaan Yıldırım en sonunda çıkan haberlerin detaylarını öğrenmek için dayanamadı ve Ebru Gündeş’i aradı. Gündeş bildiği tüm detayları Kaan Yıldırım ile paylaştı. Yıldırım, duyduklarından sonra Hadise ile olan birlikteliğini noktaladı.

AYRILIĞI KONU ALIYOR

Adının yasak aşk iddiasına karışmasıyla zor günler geçiren Hadise kendini işine adadı. Hadise, sözü Ersay Üner’e ait olan ‘Hay Hay’ı Pasaj müzik etiketiyle tüm dijital müzik platformlarında yayımladı. Hadise’nin yeni şarkısı iki kişinin yollarını ayırmasının hikayesini anlatıyor.

MESAJLI KLİP

Klipte kullanılan Pomellato mücevherlerin de sembolik olarak anlamları var. Yüzükler asla pes etmeyen bir kadının kudretli yumruğundan esinlenilmiş. Elbise ile beraber tercih edilen Pomellato mücevherler de kırılan hayallerin er ya da geç sarılabileceğini ve yeniden hayal kurmanın hep mümkün olabileceğini hatırlatıyor.

Hadise dünyaca ünlü lüks moda markası Valentino ve lüks mücevher markası Pomellato ile ikinci kez iş birliğine imza atarak Türkiye’de yine bir ilki gerçekleştirdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X