Böyle yakalandılar!

2.sayfaofficial ‘Bir Zamanlar Çukurova’nın başrol oyuncuları Kerem Alışık ile Hilal Altınbilek’in aşk yaşadığı iddiaları yalanlanmıştı. Ancak Kerem Alışık ve Hilal Altınbilek’in aşkı belgelendi. Kaan Yıldırım ve Hadise’den sonra onların aşkını da köpek ele verdi.

Böyle yakalandılar!

‘Bir Zamanlar Çukurova’nın başrol oyuncuları Kerem Alışık ile Hilal Altınbilek’in aşk yaşadığı iddia ediliyor. Aşk haberi geçen Ocak ayında da çıkmış, ama Kerem Alışık “Asla böyle bir şey yok” demişti.

Kerem Alışık ve Hilal Altınbilek’in aşkı Altınbilek’in köpeğe sayesinde belgelendi. Kerem Alışık, Bebek’de Tv100 kameraları tarafından görüntülendi. Alışık, köpeğini gezdiriyordu.

whatsapp_image_2020-05-11_at_15.23.10_2

Ne var ki Kerem Alışık’ın gezdirdiği köpek kısa süre önce adının aşk dedikodularına karıştığı Hilal Altınbilek’in köpeğiydi.

kerem_0

Hadise ve Kaan Yıldırım aşkını da, Kaan Yıldırım’ın köpeği ele vermişti.

‘Bir Zamanlar Çukurova’ dizisinde Kerem Alışık (58) Ali Rahmet Fekeli’yi, Hilal Altınbilek (27) ise Züleyha karakterini canlandırıyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X