Bu filmde iyilik var

Güldür Güldür ekibinin yeni filmi Cici Babam’ın galası önceki akşam yapıldı. Yönetmen Meltem Bozoflu Gölebeyi, filmin içinde iyilik olmasına çabaladıklarını belirtti.

Bu filmde iyilik var

FARKLILIKLARIYLA ÇATIŞAN BİR AİLE

Başrollerini Güldür Güldür programından tanınan Onur Buldu, Mahir İpek, Yasemin Conka, Onur Atilla, Meltem Yılmazkaya, Derya Karadaş, Burak Topaloğlu, Alper Kul, İrem Sak ve Uğur Bilgin’in paylaştığı ‘Cici Babam’, düzenlenen galayla seyirciyle buluştu.

Filmlerini anlatan Derya Karadaş, ‘Birbirinden çok farklı, bu farklılıklarıyla çatışan ama bu çatışmayla beraber birbirine çok yakışan tatlı bir aile’ dedi.

MAĞARADA ZOR ŞARTLAR ALTINDA ÇALIŞTIM

Filmde bir şamanı canlandıran Alper Kul, ‘Ben sabahlara kadar mağarada zor şartlar altında bir gün boyunca çalıştım, filmde çok emeğim var’ sözleriyle güldürdü.

Cici Babam’ın yönetmeni Meltem Bozoflu Gölebeyi ise ‘Filmin içinde iyilik olsun diye uğraştık’ dedi. Galaya eşi Nazlı Kurbanzade’yle katılan Ali Sunal da ekip arkadaşlarını yalnız bırakmadı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X