Bugünleri unutmayalım

Güzel oyuncu Gaye Turgut Evin, koronavirüs salgını geçip hayat normale döndüğünde zor geçen bugünleri unutmayıp ders çıkarılması gerektiğini söyledi.

Bugünleri unutmayalım

BİR VİRÜS DÜNYAYI DURDURDU

Koronavirüs salgını nedeniyle tüm projelerine ara verip evde karantinada olan oyuncu Gaye Turgut Evin, yaşananları kendi penceresinden değerlendirdi. Koronavirüs sürecinden herkesin ders çıkarması gerektiğini düşünen Evin, ‘Bu evrenin sahibinin insan olmadığını ve dünyanın bir virüsle duracağını anlamış olduk. Dilerim çabuk unutmayız bu günleri. Çünkü insanoğlu için anlamak zor ama unutmak kolay’ dedi.

EVREN UYANMAMIZI İSTİYOR

Yaşananlarla dünyanın insanoğluna adeta mesaj verdiğini belirten Gaye Turgut Evin, yeni yaşam şeklinde herkesin buna dikkat etmesi gerektiğinin altını çizdi. Güzel oyuncu, ‘Evren bize resmen uyanın dedi. Bu süreçte diziler, filmler ara verdi ama insanlar hiç görmediği kadar başrol ve kahraman gördü. Hayatımda izlediğim en büyük aksiyon dram belki ama sonu kahramanlıkla biten bir hikaye izliyoruz’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X