Bülent Emrah Parlak ile Burcu Gönder boşanıyor

Çok Güzel Hareketler Bunlar’ programıyla üne kavuşan Bülent Emrah Parlak ve meslektaşı Burcu Gönder’in boşanma kararı aldı. Çift boşanacaklarını sosyal medya üzerinden açıkladı

Bülent Emrah Parlak ile Burcu Gönder boşanıyor

Oyuncu Bülent Emrah Parlak ile meslektaşı Burcu Gönder, 2015’te evlenmiş, çiftin 2016 yılında bir çocukları olmuştu. Ancak çifften üzücü haber geldi.

Parlak ve Gönder boşanacaklarını duyurdu.

İkili çıkan iddialara da yanıt vererek, sosyal medyadan şu açıklamayı yaptı:

Bugün yazılı basın ve sosyal medyada tarafımızla ilgili çıkan haberler bizleri son derece üzmüştür. İkimizde dostane ilişkiler çerçevesinde, karşılıklı fikir birliğiyle evliliğimizi sonlandırma kararı aldık.

İkimizin de canımız kadar sevdiğimiz kızımız Lisa Parlak’ın incinmemesi adına, bu süreci kendi içimizde sürdürme kararı aldık. Ayrıca haberlerde çıkan mücevher ve şiddet içerikli konular tamamen asılsızdır. Bu iletişim kazasından kaynaklanan habere konu olan dilekçe, zaten tarafımızdan hızlıca geri çekilmiştir. Konuyla ilgili hassasiyetimizi göz önünde tutmanızı rica ediyoruz.

Habertürk

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X