Bülent Ersoy’dan Bursa’da Mehter başına uyarı; ‘Kovulacağını biliyor musun?’

Bir açılışa katılmak için Bursa’ya gelen Bülent Ersoy, kendisini karşılamaya gelen Mehter Takımı’nı görünce Anıtkabir’de arkasından şemsiye tutan Albay Hakan Osman Sert’in görevden alınması olayına esprili bir gönderme yaptı.

Bülent Ersoy’dan Bursa’da Mehter başına uyarı; ‘Kovulacağını biliyor musun?’

Ünal ÖZBAY

Türk sanat müziğinin Diva’sı Bülent Ersoy, bir açılışa katılmak için Bursa’daydı. Kendisi için getirilen Mehter Takımı’nı görünce Anıtkabir’de yaşadığı olaya atıfta bulunmadan edemeyen sanatçı, hemen yanına Mehter başını çağırdı.

Mehter başını esprili bir dille uyaran Diva, ‘Sen yarın kovulacağını biliyor musun? Geldin, burada çaldın. Başını yedin, yarın Hakkari’desin. Gelmeyin, yanıma uğramayın’ dedi.

YATARKEN BİLE MÜCEVHER TAKARIM
Mücevherleer olan düşkünlüğüyle bilinen Bülent Ersoy, Bursa’da bu konuyla ilgili de ilginç açıklamalar imza attı. Mücevherlerinin şıklığının olmazsa olmazı olduğunu dile getiren Diva, ‘Ben yatarken bile mücevher takarım. Çok severim. Rujsuz da hiç bir yere çıkamam. Makyaj yapmam, sadece ruj sürerim. Ten rengi de olsa rujumu hep sürerim. Gece yatarken bile sürerim’ ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X