Bunları gönderebilirsiniz!

Samet Aybaba, kadroda düşünmediği futbolcuları yönetime bildirdi

Bunları gönderebilirsiniz!

Tecrübeli teknik adamın, Furkan Soyalp, Jani Atanasov, Çağatay Yılmaz ve Onur Atasayar’ın ismini ilettiği öğrenildi. Çağatay ve Atanasov’un kiralık olarak gönderilmesi gündemde. 

Transferde neler yapıp yapmayacağı merakla beklenen Bursaspor’da Teknik Direktör Samet Aybaba, takım içerisindeki 4 ismin biletini kesti. Tecrübeli teknik adam, Antalya kampındaki performanslarından memnun kalmadığı Furkan Soyalp, Jani Atanasov, Çağatay Yılmaz ve Onur Atasayar’ı kadroda düşünmediğini yönetime bildirdi. Aybaba’nın, Çağatay Yılmaz ve Jani Atanasov’un kiralık olarak başka bir takıma verilmesini talep ettiği öğrenildi.

KARACABEY İSTİYOR

Çağatay Yılmaz için 2.Lig kulüplerine bakılırken, TFF 3.Lig’deki Bursa ekibi, Karacabey Belediyespor’un talip olduğu bildirildi. Atanasov büyük umutlarla transfer edilmesine rağmen, kadroda kendine yer bulmakta zorlandı. Furkan Soyalp, görev aldığı maçlarda beklenileni veremezken, sakatlık sonrası kendini kampta da toparlayamadı. Onur Atasayar da yedek kulübesinden çıkamadı. 

GÖZDESİ AHMET FURKAN 

Samet Hoca’nın, bu ismin kendilerine kulüp bulması durumunda altyapudan oyunculya yöneleceği belirtildi… Ahmet Furkan Özcan’ı A takım kadrosuna dahil eden Aybaba’nın, Eren Güler ve Tuğbey Akgün’ü de kısa süre içinde takıma kazandırmak istediği gelen haberler arasında. Görev yeri stoper olan Ahmet Furkan Özcan’ın, sol bekte de deneneceği ve o bölge için alternatif olacağı ifade ediliyor.    

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X