Burak Sergen’den korkutan haber

Akciğerlerindeki enfeksiyon nedeniyle tedavi altında olan ve durumu ciddiyetini koruyan Burak Sergen ‘in koronavirüs testleri negatif çıkmış, sonrasında yapılan tetkiklerde pozitif olduğu anlaşılmıştı. Gelen son dakika bilgiye göre, ünlü sanatçının sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

Burak Sergen’den korkutan haber

Koronavirüs yakalanan ve solunum güçlüğü çekmesi nedeniyle yoğun bakımda tedaviye alınan usta oyuncu Burak Sergen’in sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisinde başrol oynayan Burak Sergen, 11 Nisan Pazartesi günü evinde fenalaşması üzerine hastaneye kaldırıldı. Yakalandığı koronavirüse bağlı akciğer enfeksiyonu ve solunum sıkıntısı yaşadığı belirlenen Sergen, yoğun bakımda tedaviye alındı.

burak-sergen-in-oglundan-kotu-haber-geldi_c7504

11 YAŞINDAKİ OĞLU DA POZİTİF ÇIKTI

Daha sonra 11 yaşındaki oğlu Cansın Sergen’e de koronavirüs teşhisi koyulan Burak Sergen’in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X